Curaj și asumare. Dincolo de zona de confort …

Mă gândeam astăzi, cum ar fi arătat lumea fără anumiți oameni: oamenii cheie; oameni care și-au urmat chemarea interioară știind că vor aduce o bogăție acestei lumi – oameni care au fost ( sau sunt ) schimbarea și care au adus schimbarea în această lume. Oameni care au avut curajul să treacă dincolo de zona de confort.

Cât curaj îți trebuie să îmbrațișezi schimbarea? Să pășești dincolo de ceea ce cunoști atat de bine, dincolo de zona de confort și să te arunci într-o mare de necunoscut? Mult. Foarte mult.

A avea curaj, înseamnă a avea încredere. Curajul nu înseamnă lipsa fricii, ci a înainta cu ea de mână, știind că ea este acolo.

Curajul înseamnă să te avânți în necunoscut în ciuda tuturor temerilor. Curajul nu înseamnă lipsa de teamă. Lipsa de teamă apare pe măsură ce ești din ce în ce mai curajos. Lipsa de teamă înseamnă experiența supremă a curajului. Ea este încununarea curajului absolut. Însă la început nu există mare diferență între omul laș și cel curajos. Singura diferență e că lașul îsi ascultă temerile și le urmează, iar curajosul le pune deoparte și merge înainte. Omul curajos se avântă în necunoscut în ciuda tuturor temerilor sale. El își cunoaște temerile, știe că există. OSHO

Fără acești oameni am avea astăzi la dispoziție tone de informație? Nu. Poți să înveți despre orice. Informație există. La un search pe google. Tehnici de vindecare, tehnologie? 🤔

Acești oameni, sunt oamenii curajului. Oameni care au avut curajul să pună întrebări și să caute un răspuns; să urmeze răspunsul. Sunt oameni asumați. Oameni care urmează licăririle sufletului lor și împărtășesc cu alții ceea ce găsesc pe drumul lor. Dacă acești oameni nu și-ar fi urmat chemarea, am fi avut de unde să învățăm? Nu. Sau poate ne-ar fi luat mult mai mult timp.

Sunt acei oameni pe care îi vezi prin documentare, sunt autorii de carte ( carte, care poate îți schimbă semnificativ viața ), sunt acei oameni pe care îi întâlnești la seminarii, prin școli și tabere. Sau, pur și simplu, e acel om care îți spune o vorbă bună într-un moment important din viața ta, și este suficient.

Astăzi, vă mulțumesc! Îți mulțumesc ție! TU cel care cauți, tu cel care îți urmezi căldura inimii și cauți să transpui în realitate focul inimii tale – chemarea, pasiunea ta. Mulțumesc pentru că prin asta, ajuți lumea și mă ajuți pe mine! TU cel care cauți să așterni pe hârtie cuvinte, inspirație pentru sufletul meu … mulțumesc! TU cel care cauți să vindeci oameni, să ajuți cu poți tu mai bine … mulțumesc! Mulțumesc din ❤.

Și pentru că, totul pornește de la o întrebare, am să îți las mai jos un fragment dintr-o carte dragă mie, Conversații cu Dumnezeu.

Ori de câte ori ai o întrebare, să știi că Eu ți-am dat deja răspunsul. Doar deschide ochii asupra lumii și vei vedea că răspunsul meu este într-un articol deja publicat, într-o predică pe care o auzi, în filmul cel mai recent pe care ți l-a recomandat cineva, în inima unui prieten nou pe care urmează să ți-l faci. NEALE D. WALSH

Cu recunoștință,

A. ❤

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s