Cine este cel mai important om din viața ta? sau Cine este pe primul loc în viața ta?

Poate ai observat că prin articolele mele pun multe întrebări; întrebări care sunt menite să-ți aducă un răspuns potrivit pentru tine ( răspunsul variază de la caz la caz ). Doar că, prin întrebarea de astăzi, poți avea doar un singur răspuns, același răspuns. 

La întrebarea: ” Cine este cel mai important om din viața ta?” ce răspuns ai ?! Înainte să citești rândurile care vor urma, i-ați câteva clipe și răspunde. 

 

 

***

 

 

Cine este cel mai important om din viața ta?

TU.

Nimeni altcineva. Tu ești cel mai important om din viața ta. Poate îți pare aiurea, poate nu înțelegi din prima sau poate îți dă de gândit. 

Și nu, nu este egoism. Din nou, ia-ți câteva clipe și meditează la ce tocmai ai citit. 🙂

Omul relaționează. Socializează. Formează legături cu alți oameni. Dă. Împărtășește. Atunci când intri într-o relație ( orice tip de relație ) împărtășești, aduci ceva din tine în acea relație, dai din ceea ce ești. Dacă TU nu ești bine, dacă nu ai grija de tine, dacă nu te pui pe primul loc în viața ta … ce aduci altora? Cum arata relațiile tale cu ceilalți? Cu partenerul tău?

Observ, un anumit tipar ( mai ales la cei care sunt părinți ) de gândire: ” Cel de lângă mine să fie bine, că eu … ” / ” Copilul să fie sănătos, că eu pot oricum …” Greșit. Dacă tu ca și părinte nu ești bine, sănătos, în putere cum crezi că ai să poți avea grijă de cel mic? Ai grijă de tine. La fel este și în alte tipuri de relații. 

La secțiunea ~ a avea grijă de tine~, nu este inclus doar planul fizic – corpul, ci și planul mental și emoțional.  Fă curat în gând și gestionează-ți emoțiile; ai blândețe pentru toate cele trei planuri. 

În viața ta, TU ești pe primul loc. Ai grijă de tine, de visele tale, de hobby-urile tale … ai grijă de corpul tău, ascultă-l; încetează să mai critici părți din tine și începe să te accepți așa cum ești. 

Te-am îmbrățișat,

Sursă foto: pinterest.com

3 gânduri despre &8222;Cine este cel mai important om din viața ta? sau Cine este pe primul loc în viața ta?&8221;

  1. Intr-adevar articolul tau ma facut sa ma gandesc ca sunt importanta, si ca daca doresc ca cel drag de langa mine sa fie bine, mai intai eu trebuie sa fiu bine.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s