„Scopul vieții mele este …?!”

Omul, în aventura sa pe acest pământ, ajunge la un moment dat să se întrebe: „Ce fac eu pe acest pământ? Care este scopul/menirea vieții mele? ” Și începe să caute, să cunoască oameni, să citească, să meargă la diverse workshopuri.

Este important să îți pui întrebări, să cauți, să citești, să te întrebi … astfel, CREȘTI. 

Problema apare atunci când în tot acest proces atenția ta este pe un singur punct SCOPUL, când cauți să ajungi la un singur punct ( stabilit undeva în viitor ) și uiți de călătorie. Iar viața, în viziunea mea, este alcătuită din „mini” scopuri puse împreună; este o călătorie către desăvârșire, către a deveni o altă versiune a ta ( mai bună, alta față de ieri ), iar în această călătorie, acel SCOP pe care îl cauți cu disperare, este format din pași mărunți care împreună pot da imaginea de ansamblu – SCOPUL. Așa că, nu cauta un singur scop, ceva fix ci caută să vezi pasul potrivit AZI, care mai târziu îți va da o imagine de ansamblu. 

E ca într-un puzzle, scopul este alcătuit din mai multe piese. Fiecare piesă este importantă, fiecare pas este important. Pentru că, este despre experiență și expansiune; experiențele te îmbogățesc, din experiență împărtășești. Din experiența și cunoașterea ta, oferi altora. Din darurile tale ( poate încă descoperite ), din priceperea ta firească la ceva, oferi altora. Este atât despre tine, despre dezvoltarea ta, cât și despre ceea ce poți aduce TU comunității, lumii – în paralel. Și toate astea, fac parte, alcătuiesc acel SCOP. Sunt piese din puzzle.

Savurează fiecare pas!

Te îmbrățișez cu drag,

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s