Procesul creativ

O pensulă, un șevalet, un stilou și câteva foi albe sunt niște unelte care te ajută să te exprimi, să te exprimi prin creație, sunt uneltele care, de multe ori constituie un imbold, un imbold mai mult decât necesar, un imbold care te îndreaptă către tine. Sunt uneltele care te ajută să te urci în barcă, să navighezi pe flux, fluxul creației, al magiei și al intuiției.

Creația este un dar, darul tău adus lumii; este lumina care se exprimă prin tine, adusa lumii și cunoscută lumii prin tine. Este magie, magia care se exprimă prin tine.

Toate creațiile sunt importante. O strofă, o coregrafie, un scenariu de film…aduc ceva acestei lumi. Fiecare creație este o piesă dintr-un puzzle, fiecare este deosebită, pentru că împreună alcătuiesc ÎNTREGUL.

Într-un alt articol (vezi aici) te întrebam ce îți face sufletul să vibreze, nu te-am întrebat întâmplător…fie că e vorba de pictură, scris sau pur și simplu de o plimbare pe faleză, este vital să aloci timp acelui lucru. Pentru că, în acele clipe luminezi, iar lumina ta – luminează lumea…iar această lume are nevoie de aceste suflete.

Curaj! 

P.S Creativitatea îmbracă diverse forme, nu te rezuma doar la stilou și pensulă – poți fi creativ(ă) și atunci când gătești, atunci când faci patul, când aduni un buchet de flori și chiar și atunci când speli mașina…permite doar ca energia creativității să curgă prin tine. 🙂

Te îmbrățișez cu drag,

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s