Anotimpuri

Sunt soarele și luna. Sunt steaua de pe cer. Sunt iubirea care leagănă acest Univers. Sunt peste tot și nicăieri. Sunt totul și nimicul. Sunt grație. Sunt anotimpul.

Sunt primăvara care te îndeamnă să te trezești. Sunt acel ghiocel plăpând care îți deschide inima și îți luminează Calea. Ghiocelul care îți amintește că prin grație și blândețe poți topi chiar și cele mai înghețate (aparent) inimi. Sunt acel prim surâs al soarelui la geamul tău. Sunt vântul care îți flutură prin plete și norul care îți face cu mâna.

Sunt vara care te îndeamnă să primești. Să primești soarele din inima ta și să îi permiți să strălucească. Îți amintesc că ești tot ceea ce crezi că nu ești și ai vrea să fii. Sunt vara care te îndeamnă să deschizi ușa soarelui tău și să îi permiți să fie.

Sunt toamna care te îndeamnă să dai jos bagajele care îți îngreunează mersul. Sunt frunza care cade și ploaia care îți mângâie umerii. Sunt copacul pe care îl admiri și care îți amintește că este în regulă să dai drumul lucrurilor și situațiilor care nu mai servesc binelui tău. Sunt balanța care te îndeamnă la echilibru.

Sunt iarna care îți bate la ușă. Sunt frigul. Sunt zăpadă de sub talpa ta. Sunt puritate și inocență. Sunt copilul de pe uliță. Sunt aici pentru a-ți aduce aminte că e timpul să te îndrepți către tine.

Sunt copilul care ai fost cândva. Amintește-ți de mine!

Sursă foto: pinterest.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s