Dragă suflet,

Te invit să te așezi. Confortabil. Poate o cană de cafea sau o ciocolată cu lapte îți va ține companie în timp ce vei citi aceste rânduri.

Poate ai ajuns aici întâmplător sau poate nu. Poate ai deschis facebook-ul și am apărut acolo, poate ai căutat ceva pe google și ți-am apărut în cale sau poate un prieten ți-a povestit despre mine. Oricum ar fi, te invit să te așezi dacă nu ai făcut-o deja.

Scriu aceste rânduri gândindu-mă la tine. Vreau să îți povestesc ceva. Vreau să îți povestesc despre tine.

Ești un suflet. O lumină. O culoare printre culori. O piesă esențială în marele joc al vieții.

Ești deosebit. Există forță în tine, putere, lumină, iubire … doar că, poate uneori uiți, te ascunzi. Atunci, amintește-ți că e doar praf. Te-ai prăfuit. Pune mâna și şterge-l!

E important să îți amintești, să știi cine ești și să îți reamintești atunci când cazi în capcana uitării. Pentru că ești special. Să creezi și să vii din sufletul tău, din inima ta este cel mai mare DAR pe care îl poți aduce acestui pământ. Căci, ești iubire.

Ești un copil al Universului.

***

Iar eu: Aștern italic, pe un fond alb: litere. Litere care devin cuvinte, și cuvinte care devin propoziții. Cuvinte care prind viață. Cuvinte care vor să aducă idei și alte nuanțe atunci când privești la ceva. Puncte de vedere. Perspective. Viziunea mea cu privire la ceva. Cuvinte care prind viață concomitent cu dezvoltarea mea. Cu punctul de „creștere” în care mă aflu. Despre asta este acest spațiu virtual numit the golden Soul. Pentru că suntem suflete. Ești un suflet, ai un corp. Iar pentru ca viziunea mea să ajungă la tine, mă folosesc de comparație, metaforă deoarece cuvântul capătă eleganță, perspectiva este mai ușor înțeleasă așa ( cel puțin așa cred eu 🙂 ). Ceea ce vei găsi aici (poate) te va inspira ori îți va da de gândit …

Mă bucur pentru că ești aici.

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s